| Oprawdanje | |
|
+6Chris Sk8er_Girl_Zikki Djukica *Avril*Flea* Tennisfan *AvRiL LaViGnE* 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
*AvRiL LaViGnE* NAJVECI FAN AVRIL LAVIGNE!
Broj poruka : 498 Godina : 30 Location : With Awril!LOL Datum upisa : 06.11.2007
| Naslov: Oprawdanje Čet Jan 17, 2008 8:59 am | |
| Izostajete iz skole???Koja opravdanja koristite,koje vam je bilo najoriginalnije i da li cesto smisljate neke nove izgovore??? | |
|
| |
Tennisfan Moderator
Broj poruka : 170 Godina : 30 Datum upisa : 18.12.2007
| Naslov: Re: Oprawdanje Čet Jan 17, 2008 10:43 am | |
| Ja izostajem iz skole jer imam problema sa zdravljem...Cesto me zbog testowa boli glawa(ozbiljno),padam u nesvest...Onda idem na kontrole...A najcesce se vadim na takmicenja...Ja idem na uzasno mnogo takmicenja i onda zbog toga po nekoliko dana ne idem u skolu | |
|
| |
*Avril*Flea* nisi bas ljubitelj Avril ali su ti ok njene pesme...
Broj poruka : 32 Godina : 30 Location : In space...with Flea... Datum upisa : 15.01.2008
| Naslov: Re: Oprawdanje Pet Jan 18, 2008 12:52 am | |
| Ja sam 2 puta u zivotu pobegla (sa engleskog & muzickog), i jako sam se pokajala. Nisam se osecala lepo kada sam pobegla. To je uzasno. Ne preporucujem nikome. A JA NECU VISE BEZATI :D | |
|
| |
Tennisfan Moderator
Broj poruka : 170 Godina : 30 Datum upisa : 18.12.2007
| Naslov: Re: Oprawdanje Pet Jan 18, 2008 1:31 am | |
| Ja sam samo jednom u zivotu pobegla sa celim odeljenjem sa casa tehnickog...Narawno vise mi nece past na pamet da bezim...Osecam se kao kukavica | |
|
| |
Djukica NAJVECI FAN AVRIL LAVIGNE!
Broj poruka : 281 Godina : 30 Location : In the world of magic!!!!! Datum upisa : 18.12.2007
| Naslov: Re: Oprawdanje Pet Jan 18, 2008 12:20 pm | |
| Ja, pa ne izostajem bash chesto, a za oprawdanja se ne brinem, mama mi je doktorka(a i poznajem mnogo njih u bolnici)...:)Nije mi problem da dobijem oprawdanje.... | |
|
| |
Sk8er_Girl_Zikki NAJVECI FAN AVRIL LAVIGNE!
Broj poruka : 494 Location : Belgrade..... Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Oprawdanje Pon Feb 04, 2008 1:01 pm | |
| - Djukica ::
- Ja, pa ne izostajem bash chesto, a za oprawdanja se ne brinem, mama mi je doktorka(a i poznajem mnogo njih u bolnici)...:)Nije mi problem da dobijem oprawdanje....
Blago tebi!!! Moje opravdanje....Sta mi prvo padne na pamet..."Bila sam pala u nesvest...Idem danas kod doce,ali bojim se da cu se opet onesvestiti..."I nastavnik kaze"Samo polako...Pazi ti tvoje zdrvalje!" | |
|
| |
Chris znas sve pesme napamet
Broj poruka : 321 Godina : 31 Location : Don't try to find me... Datum upisa : 19.04.2008
| Naslov: Re: Oprawdanje Ned Apr 27, 2008 7:49 am | |
| Ja samo kazem kako mi nije bilo dobro,ili sam se zadrzala kod zubara... | |
|
| |
JULY zapamtila/o si njenu koreografiju iz spota "girlfriend"
Broj poruka : 194 Godina : 32 Datum upisa : 22.01.2008
| Naslov: Re: Oprawdanje Ned Apr 27, 2008 1:25 pm | |
| ma donesem opravdanje i gotovo!!! | |
|
| |
*zvezdica* Moderator
Broj poruka : 265 Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Oprawdanje Sre Apr 30, 2008 11:03 am | |
| kako,veoma lako,kazem da me boli nesto ili da mi je muka. mada je nasa razredna skroz opustena.njoj da kazes da ti se ne ide u skolu nekoliko dana,opravdala bi bez problema.skroz opustena zena,ali se sokirala kad je prebrojala opravdane casove samo 3426 naravno za celo odeljenje,a skolska god jos nije gotova. | |
|
| |
Sk8er_Girl_Zikki NAJVECI FAN AVRIL LAVIGNE!
Broj poruka : 494 Location : Belgrade..... Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Oprawdanje Sre Apr 30, 2008 11:37 am | |
| - *zvezdica* ::
- kako,veoma lako,kazem da me boli nesto ili da mi je muka.
mada je nasa razredna skroz opustena.njoj da kazes da ti se ne ide u skolu nekoliko dana,opravdala bi bez problema.skroz opustena zena,ali se sokirala kad je prebrojala opravdane casove samo 3426 naravno za celo odeljenje,a skolska god jos nije gotova. Blago wamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! | |
|
| |
~RoCkeRkaaa_andrihanna95~ znas neke njene pesme
Broj poruka : 114 Godina : 29 Datum upisa : 02.08.2008
| Naslov: Re: Oprawdanje Ned Avg 03, 2008 6:24 am | |
| ja idem na bash dosta jakih takmichenja iz klavira,pa onda jedno 2 nedelje pre takmichenje ne idem u shkolu jer da bi se pripremila,a onda mi je 3-tje nedelje takmichenje i onda ni 4-tu ne idem...he he... naravno imam opravdanje iz muzichke.....he he | |
|
| |
pinkiegirl imas njen novi cd...
Broj poruka : 261 Godina : 29 Location : moja soba Datum upisa : 06.08.2008
| Naslov: Re: Oprawdanje Pet Avg 08, 2008 10:46 am | |
| Ja i ne sastavim nedelju dana izostanaka iz skole :((((((((((((((...
A naravno kada ne dodjem to je obicno zbog bolesti ili idem negde... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Oprawdanje | |
| |
|
| |
| Oprawdanje | |
|