| Cime se ponosite??? | |
|
+5`~*AvR!l*~` @n@***Avril Miss_Extralisious Djukica Sk8er_Girl_Zikki 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
Sk8er_Girl_Zikki NAJVECI FAN AVRIL LAVIGNE!
Broj poruka : 494 Location : Belgrade..... Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Cime se ponosite??? Pon Feb 04, 2008 1:30 pm | |
| Pa? Ja se ponosim mom oziljku...Bilo je to ovako... Bilo je jako klizavo..jA sam se okliznula,pala i meni pukla arkada.To vam je pored oka....Celo lice mi je bilo krvavo....Otisli u Beograd polikliniku i tamo mi cak nisu sili vec zalepili sa nekim organskim lepkom.Sve je trebalo da bude u redu ali meni se inficira i otvori,zato sto pametno doca mi nije prvo ocistio ranu...Tada su mi rekli da treba da se sije....Kada sam to cula pocela sam da placem i plakala sam 16 sati,jer sam sve vreme govorila samo da necu da sijem...I tako smo mi sve ukupno otisli na 15 pregleda i doso dan kada treba da se sije..Moji roditelji se iznervirali zato sto su me pogresno zalepili,tako da su mi doneli najboljeg doktora i prvo mi9 naprskali anesteziju na glavu da ne bi osetila anesteziju u vakcini zasiju mi oni 4 sava i zalepe flaster.Kada smo skidali videla sam odvraaatnu ranu,i onda sam sela jela coko smoki i blejala u jednu tacku.Posle par dana dodjoh ja na forum i napisem vam ja ovo...I eto kako samo meni zna da se iskompplikuje....Sada cekamo sledece...Ponosim se oziljkom jer je on samo moj i niciji vise!!!BAs.tuzno zar ne??? | |
|
| |
| Naslov: Re: Cime se ponosite??? Čet Feb 07, 2008 11:40 am | |
| Niko nece da komentarise!? | |
|
| |
Djukica NAJVECI FAN AVRIL LAVIGNE!
Broj poruka : 281 Godina : 30 Location : In the world of magic!!!!! Datum upisa : 18.12.2007
| Naslov: Re: Cime se ponosite??? Sub Feb 09, 2008 6:01 am | |
| Pa shta reci, tuzno je.... | |
|
| |
Miss_Extralisious NAJVECI FAN AVRIL LAVIGNE!
Broj poruka : 519 Godina : 29 Location : X siempre con mi rockana Mayte! =) Datum upisa : 06.11.2007
| Naslov: Re: Cime se ponosite??? Sub Feb 09, 2008 8:30 am | |
| Uuuu..... jbt... to samo tebi moze da se desi! | |
|
| |
| Naslov: Re: Cime se ponosite??? Sub Feb 09, 2008 8:37 am | |
| - Duxy*princess ::
- Uuuu..... jbt... to samo tebi moze da se desi!
E tu si u pravu...:) | |
|
| |
@n@***Avril nisi bas ljubitelj Avril ali su ti ok njene pesme...
Broj poruka : 43 Godina : 30 Location : na koncertu avril Datum upisa : 11.12.2007
| Naslov: Re: Cime se ponosite??? Sub Feb 09, 2008 9:16 am | |
| Uzas !!!!! | |
|
| |
`~*AvR!l*~` nisi bas ljubitelj Avril ali su ti ok njene pesme...
Broj poruka : 28 Datum upisa : 20.01.2008
| Naslov: Re: Cime se ponosite??? Uto Feb 12, 2008 5:44 am | |
| Tuzno...A kad je to bilo??skoro ili... | |
|
| |
| Naslov: Re: Cime se ponosite??? Čet Feb 14, 2008 3:15 am | |
| PA 5 januara sam pala.....Ali jos mi nije sve gotovo... :D | |
|
| |
Tennisfan Moderator
Broj poruka : 170 Godina : 30 Datum upisa : 18.12.2007
| |
| |
mimytza_93 nisi bas ljubitelj Avril ali su ti ok njene pesme...
Broj poruka : 38 Godina : 31 Location : sa wentworthom na pustom ostrwu Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Cime se ponosite??? Čet Feb 21, 2008 2:59 pm | |
| omg....ja bih se ubila kada bih imala oziljak na licu! | |
|
| |
| Naslov: Re: Cime se ponosite??? Sub Feb 23, 2008 5:35 am | |
| Ee....I ja sam htela...Ali mi nisu dali......Ali ne primecuje se toliko..Pusticu siske pa cu ga pokriti... | |
|
| |
JULY zapamtila/o si njenu koreografiju iz spota "girlfriend"
Broj poruka : 194 Godina : 32 Datum upisa : 22.01.2008
| Naslov: Re: Cime se ponosite??? Sub Feb 23, 2008 10:46 am | |
| MA DAJ NIJE LEPOTA SVE NA SVETU ZBOG TOGA DA SE UBIJEM NEMA SANSE.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Cime se ponosite??? Sre Feb 27, 2008 2:29 pm | |
| | |
|
| |
JULY zapamtila/o si njenu koreografiju iz spota "girlfriend"
Broj poruka : 194 Godina : 32 Datum upisa : 22.01.2008
| Naslov: Re: Cime se ponosite??? Čet Feb 28, 2008 3:48 am | |
| PA OMG!!!DAJ UVO KOLJEM SE HAHAHA... | |
|
| |
~*Avril Lavigne*~ znas neke njene pesme
Broj poruka : 125 Godina : 28 Location : ***Sa Avril na bini*** i ***pevamo my happy endding*** Datum upisa : 10.11.2007
| Naslov: Re: Cime se ponosite??? Uto Jun 24, 2008 3:56 pm | |
| - *ZiKi PardO* ::
- Pa?
Ja se ponosim mom oziljku...Bilo je to ovako... Bilo je jako klizavo..jA sam se okliznula,pala i meni pukla arkada.To vam je pored oka....Celo lice mi je bilo krvavo....Otisli u Beograd polikliniku i tamo mi cak nisu sili vec zalepili sa nekim organskim lepkom.Sve je trebalo da bude u redu ali meni se inficira i otvori,zato sto pametno doca mi nije prvo ocistio ranu...Tada su mi rekli da treba da se sije....Kada sam to cula pocela sam da placem i plakala sam 16 sati,jer sam sve vreme govorila samo da necu da sijem...I tako smo mi sve ukupno otisli na 15 pregleda i doso dan kada treba da se sije..Moji roditelji se iznervirali zato sto su me pogresno zalepili,tako da su mi doneli najboljeg doktora i prvo mi9 naprskali anesteziju na glavu da ne bi osetila anesteziju u vakcini zasiju mi oni 4 sava i zalepe flaster.Kada smo skidali videla sam odvraaatnu ranu,i onda sam sela jela coko smoki i blejala u jednu tacku.Posle par dana dodjoh ja na forum i napisem vam ja ovo...I eto kako samo meni zna da se iskompplikuje....Sada cekamo sledece...Ponosim se oziljkom jer je on samo moj i niciji vise!!!BAs.tuzno zar ne??? Uuuu jbt. najezih se ne smem cxak ni do kraja da procxitam! I ja sam se jednom usxiwala! | |
|
| |
| Naslov: Re: Cime se ponosite??? Sre Jun 25, 2008 4:02 pm | |
| Gde su tebe shili? Moj mili oziljak je sada doblo...Ne primecuje se wishe toliko!Ali znam ja da je to mali bzw oziljak...Ali me jak boli i sam pomisao na onaj trenutak kada sam pala....Jer ni sama nisam znala da mi je pukla arkada...ja ocekiwala da je samo mali oziljak...=) Swe wreme sam samo goworila:"Necu da me shiju!" I onda su mi rekli da ce me shiti...To me je najwishe bolelo..=) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Cime se ponosite??? | |
| |
|
| |
| Cime se ponosite??? | |
|