| FeNsErI | |
|
+18~AvRiLkA~ Chris JULY Sk8er_Girl_Zikki Djukica Tennisfan AvRiLrUlEs Kaca the Super GiRl ~*Avril Lavigne*~ *The_best_d@mn_thing* ~Black Angel~ Little_Girl #AvRiL# *Avril*FaN* Miss_Extralisious *AvRiL LaViGnE* ~D@rk Angel~ ~ZoRaNa~TH~ 22 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Chris znas sve pesme napamet
Broj poruka : 321 Godina : 31 Location : Don't try to find me... Datum upisa : 19.04.2008
| Naslov: Re: FeNsErI Ned Apr 27, 2008 7:38 am | |
| Nisam ni rekla da su losi ljudi,ali ne volim fensera u svom okruzenju. A ima ih. | |
|
| |
JULY zapamtila/o si njenu koreografiju iz spota "girlfriend"
Broj poruka : 194 Godina : 32 Datum upisa : 22.01.2008
| Naslov: Re: FeNsErI Ned Apr 27, 2008 7:40 am | |
| epa jbg kuulirajj,,imam ih i ja... | |
|
| |
~AvRiLkA~ nisi bas ljubitelj Avril ali su ti ok njene pesme...
Broj poruka : 34 Godina : 30 Location : ***In my world....with Avril*** Datum upisa : 27.04.2008
| Naslov: Re: FeNsErI Pon Apr 28, 2008 5:02 pm | |
| Ja ne da mrzim fensere ali ih ne gotivim nikako...iako imam nekoliko drugarica i cool su mi ali ja se nebi tako mogla oblaciti...jbg svako ima svoj ukus... | |
|
| |
pinkiegirl imas njen novi cd...
Broj poruka : 261 Godina : 29 Location : moja soba Datum upisa : 06.08.2008
| Naslov: Re: FeNsErI Uto Avg 19, 2008 10:23 am | |
| - JULY ::
- eee znaci toliko ima te ne osnovana misljnja i ne znam neka devojka je rekla ja sam bila fenser do svoje 10 god omg 10 dete mislim deca ste jes uvek i jos niko od vas nije bas odlucio kako ce se oblaciti......da bas se uvek oblacite darkersi i sve to daj farbajte drugog.....i to za grekjace GLEDAJ TE SLIKE OD AVRIL I ONA IH NOSI A I SAD ROZU BOJU...meni je roza omiljena boza ali imam 2 do 3 stvari koje su roze i nikom nista...,.fenseri to ne znaci da si fufa majke ti od koga ste to culi misilm jeste da vecina jesu ali ne svi....i mislim toliko od mene!
peace Slazem se sa tobom... Moja naj naj drugarica je "teska" fenserka i voli markirane stvari ali je, ljudi, najbolja i smesna do bola... I ja volim neke fensi stvarcice ali NEKE, inace nosim ono sto mi se svidja i imam u ormaru pravi mix stilova... Naravno ima i pravih kretena kada su u pitanju fenseri ali zato imate i napaljene emose, darkere, punkere itd... A i ako je neko pravi fenser onda nije nikakva fuxa jer su fenseri ugladjeni a ako "dizu nos" onda su samo obicna imitacija fensera... A vecina vas koja tvrdi da je bila fancy (ili nije, sve jedno) ali ste sada KAOvi pola punkeri pola emosi i slicno NEMATE DVE blage veze sa takvim stilom i verujem da vas vidim na ulici pre cu reci da ste fancy nego bilo sta drugo!!! I ZATO VAS MOLIM DA VISE NE (izvinite na ovome) SER*TE!!!Jos mi fali da mi neko dodje i kaze kako fura marsovski stil pa da pocnem da se valjam od smeha kao on !!! Peace... Primirje ... | |
|
| |
| Naslov: Re: FeNsErI Uto Avg 19, 2008 10:42 am | |
| Inace... Nemam nista protiv fancy stila, niti protiv bilo kojeg drugog stila, sve dok na ulicu izlaze koliko-toliko normalno obuceni, ne plase malu decu i nisu goli... ... | |
|
| |
#An!T*Lavigne=) nisi bas ljubitelj Avril ali su ti ok njene pesme...
Broj poruka : 33 Godina : 31 Location : ...Runaway... =))) Datum upisa : 21.08.2008
| Naslov: Re: FeNsErI Pet Avg 22, 2008 9:10 am | |
| Bas su mi glupe te predrasude-ako je fenser/ka onda je fuxa/nafuran,ako je darker/ka onda se sigurno bocka,ako je reper/ka pushi,pije,ako je emo tezi ka samoubistwu...mislim to niste wi rekli-sem za fensere,ali uglawnom je tako...meni je bash glupo da sudim o nekom po stilu oblachenja... | |
|
| |
Sk8er_Girl_Zikki NAJVECI FAN AVRIL LAVIGNE!
Broj poruka : 494 Location : Belgrade..... Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: FeNsErI Pet Avg 22, 2008 3:40 pm | |
| - #An!T*Lavigne=) ::
- Bas su mi glupe te predrasude-ako je fenser/ka onda je fuxa/nafuran,ako je darker/ka onda se sigurno bocka,ako je reper/ka pushi,pije,ako je emo tezi ka samoubistwu...mislim to niste wi rekli-sem za fensere,ali uglawnom je tako...meni je bash glupo da sudim o nekom po stilu oblachenja...
Slazem se u potpunosi!Neko wreme sam bila darkerka i samo sam nosila crno...Swi su me proziwali da se drogiram...Mislim nisam to wishe mogla da trpim! Kada sam pocela da slusham RBD & Co. promenila sam stil u neki pop...Nemam ppjma..>Al' i dalje me cela moja raspala shkola zowe: Rokerka sa Bewerli Hilsa...I drago mi je... | |
|
| |
emo girl znas neke njene pesme
Broj poruka : 124 Location : MY ROOM Datum upisa : 19.08.2008
| Naslov: Re: FeNsErI Sub Avg 23, 2008 4:48 am | |
| dok sam bila prava emovka,nosila sam tu njihovu garderobu i plakala i sve to,a oni su mi odmah rekli da se drogiram.zvali su me narkomanka,grozno.koji je uopste njihov problem,nek' gledaju svoja posla.isto tako mislim i za fensere.kome se to svidja,neka se tako oblaci,ja nemam nista s tim,ja sam pankerka | |
|
| |
| Naslov: Re: FeNsErI Sub Avg 23, 2008 4:49 am | |
| [b [/b] | |
|
| |
| Naslov: Re: FeNsErI Sub Avg 23, 2008 4:50 am | |
| MENI JE FUJ!CITAV ZIVOT PRICAS O UMIRANJU I PONASAS SE KAO NEKI VAMPIR | |
|
| |
*zvezdica* Moderator
Broj poruka : 265 Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: FeNsErI Sub Avg 23, 2008 5:34 am | |
| znate sta,ja cu od sada da idem gola,sa kojom liscicom ko Eva!SAMO DA NADJEM NEKOG ADAMA!:D | |
|
| |
#An!T*Lavigne=) nisi bas ljubitelj Avril ali su ti ok njene pesme...
Broj poruka : 33 Godina : 31 Location : ...Runaway... =))) Datum upisa : 21.08.2008
| Naslov: Re: FeNsErI Sub Avg 23, 2008 10:32 am | |
| Meni su ponekad swi stilowi super...Josh nisam pronashla sebe :) tako da sam nekad fenserka,nekad rokerka,emo...itd... | |
|
| |
| Naslov: Re: FeNsErI Ned Avg 24, 2008 5:00 am | |
| i ja sam prvo bila fenserka,pa emovka,a sad sam pankerka | |
|
| |
| Naslov: Re: FeNsErI Uto Avg 26, 2008 9:41 am | |
| | |